1. middlearthimages

    middlearthimages

    Messages:
    1,809
    Name:
    john
    Edit My Images:
    No
    Hi,



    suddenly my photos from my canon 5d mk2 are not showing when importing to lightroom. the photos are on the card and when i view them on my EOS digital drive i can see them. If i duplicate them on the card and try again i am able to see and import them into lightroom. Only the duplicates show in lightroom.



    i have tried another card from a different canon camera and they show up ok.

    I have also tried 2 cards so it is not the card at fault.



    My mac has recently updated the operating system but has been ok for the last week or so.



    Please help.
     
  2. Byker28i

    Byker28i

    Messages:
    21,528
    Edit My Images:
    Yes
    Is Lightroom thinking you already have those images - by default it has do not import duplicates ticked.
    Why you are in the import screen, does it show the images ticked to import, are they greyed out?
     
  3. middlearthimages

    middlearthimages

    Messages:
    1,809
    Name:
    john
    Edit My Images:
    No
    Hi they don't show at all. I have tried unticking that box. The text bottom left show 0 photos / 0 Bytes
     
    Last edited: Sep 12, 2018
  4. middlearthimages

    middlearthimages

    Messages:
    1,809
    Name:
    john
    Edit My Images:
    No

    I have done a firmware update and all seems ok now.

    Thanks
     
  5. Byker28i

    Byker28i

    Messages:
    21,528
    Edit My Images:
    Yes
    OK - seems strange. Did you update the adobe raw separately?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice