Favicon

Steep

Nutcrack Rapids
Messages
15,715
Name
Hugh
Edit My Images
Yes
#1
The forum needs a favicon, how about a little comp to see who can come up with a decent one? like this....

 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#2
a what?? what you talking about Willis??
 
S

Steve

Guest
#4
ahhh..you learn something new everyday!!

I have a question now, if we had one, how would we make it appear in the address bar?
 
S

Steve

Guest
#6
Thats a cool, thanks for the idea Steep and Ian for the link. :thumb:

Ok I am sold, lets see what you can come up with for this site and the ebst one wins and will be used.

No time limit but lets see what people can come up with :banana:
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#7
Steve said:
Thats a cool, thanks for the idea Steep and Ian for the link. :thumb:

Ok I am sold, lets see what you can come up with for this site and the ebst one wins and will be used.

No time limit but lets see what people can come up with :banana:
can we have a better responce than we got for the front of site images though? :D

great idea chaps!
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#9
Steve said:
ohhh get her :D

The claws are out now :nono:
damn right, i found the ban button now too!:naughty:
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#11
Steve said:
Ignore the ban button (thats mine ;) ) shouldn't you be working? :D
working?? is that what im supposed to be doing:icon_eek:
 
Messages
411
Edit My Images
Yes
#14
That happens with my Firefox sometimes. Delete and re-add it and all should be well...
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#15
we got a version we are gonna install, if anyone wants to put one forward for using then please do, we are open to offers!

ps, you like the new main forum icons?
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#16
answers on a postcard as to why its not working!
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#18
KenCo1964 said:
Sorry, i don't. a bit to much i think.
Just my opinion.
gah!

we will see how they look when edited in properly!:beer:
 
Messages
2,055
Name
Ken
Edit My Images
Yes
#20
IanC_UK said:
Like the favicon !

Not so sure about the camera icons ! is REALLY difficult to spot unread messages if you go by them ! :nono:
That's the icons i was on about, The camera ones. Bit much and yes hard to tell new posts.
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#21
just uploaded a newer version that flashes more often

i cant see the favicon?!?!?!?!?!?!?!?!
 

IanC_UK

TPer Emeritus
Messages
14,116
Name
Ian Cook
Edit My Images
Yes
#22
EosD said:
just uploaded a newer version that flashes more often

i cant see the favicon?!?!?!?!?!?!?!?!
Hmmm yeah, will see how i get on with the flashing cameras !

Favicon doesnt seem to appear on ie only in firefox ! whats the file called ? and if its not favicon.ico have you put the code in the page ? all i can think of sorry mate !
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#23
no i got it named and in the right place.....im just crap at this technical doodad
 
Messages
2,055
Name
Ken
Edit My Images
Yes
#24
EosD said:
just uploaded a newer version that flashes more often

i cant see the favicon?!?!?!?!?!?!?!?!
Don't think my brain can take all the flashing. :whistling
Lost my smily face aswell and when i press the more, I don't, get anymore that is.
 

IanC_UK

TPer Emeritus
Messages
14,116
Name
Ian Cook
Edit My Images
Yes
#25
KenCo1964 said:
Don't think my brain can take all the flashing. :whistling
Lost my smily face aswell and when i press the more, I don't, get anymore that is.
The smileys are an ongoing problem, thats pretty low down the list i would imagine ! I can see some, but not all, and more does nothing for me either ! no great loss at the moment ! ;)
 
OP
OP
Steep

Steep

Nutcrack Rapids
Messages
15,715
Name
Hugh
Edit My Images
Yes
#27
Favicon works fine here, using opera, looks good too :)
 

Matt

Staff member
Messages
37,550
Name
matt
Edit My Images
Yes
#28
no idea whats happening with the smilies link, we posted on support forums, but not getting much at the moment.

Favicom? pass....

so your not keen on the flashing lights then
 
Messages
2,055
Name
Ken
Edit My Images
Yes
#30
EosD said:
so your not keen on the flashing lights then
Nor the cameras, but i'm begining to get used to it. :beer: So much change in such a short period of time is not very good for someone of my age. You's youngens, never happy! not like the good ole days. :yawn:
 
Messages
1,865
Name
Darren
Edit My Images
Yes
#31
The favicon works in IE if you re-add the page to your favourites. Roll on IE7 :D
 
S

Steve

Guest
#32
The flavicon looks fine for me, and the cameras are flashing and working.

I am not sure that the cameras fit in well though, they are a little dark against the rest of the forum design.

Maybe they would be better with a blue rinse ??? :)
 
Messages
2,055
Name
Ken
Edit My Images
Yes
#35
Yes i have the icon in favorites but some of my cameras flash when no new posts.
Blue rinse now you're talking :naughty:
 
S

Steve

Guest
#36
KenCo1964 said:
Yes i have the icon in favorites but some of my cameras flash when no new posts.
Blue rinse now you're talking :naughty:
Thats due to the way you surf and use the forums and the way that they are designed to work. if you navigate out of this thread using the forum jump at the very bottom of the thread instead of clicking at the top, it will make the cameras work correctly.

Incidentally, I have had to change the way i suft the forums as it was still the same with the old blue/red icons where the cameras now are. They would stay red if you didn't exit through the bottom :whistling :nut:
:)
 
Messages
2,055
Name
Ken
Edit My Images
Yes
#38
Steve said:
Thats due to the way you surf and use the forums and the way that they are designed to work. if you navigate out of this thread using the forum jump at the very bottom of the thread instead of clicking at the top, it will make the cameras work correctly.

Incidentally, I have had to change the way i suft the forums as it was still the same with the old blue/red icons where the cameras now are. They would stay red if you didn't exit through the bottom :whistling :nut:
:)
Still flash even using the jump at bottom.
 
S

Steve

Guest
#40
KenCo1964 said:
Still flash even using the jump at bottom.
Not for me :D

Sorry Ken, I cant offer any help other than to try what Ian has said (if you can understand it :whistling ) :nut:
 
Top